logo
 Pokrewne renessmekoncentracja wokół piciakoncentracja naprężeń kołoKoncentrat ciasta biszkoptowegoKoncentrat płynu do chłodnicykoncentraj uwagi uczniakoncentrator analog cyfrakoncentracyjny Auschwitzkoncentracja (lorentza)koncentracja TreningKoncentraty spożywcze
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • tejsza.htw.pl
  • renessme


    1.charakterystyka surowcow owocowo-warzywnych
    -wymagania jakosciowe
    -podzial na grupy
    -rodz.dojrzalosci i sklad
    2.przetworstwo ziemniaka
    -skrobia,chipsy,frytki, puree
    3.klasy jakosci i typy ziemniaka
    4.etapy produkcji cukru
    -defekacja,saturacja,rafinacja cukru
    5.technologia olejow
    -metody rafinacji
    6.polprodukty owocowe i warzywne
    7.produkty wysokoslodzone
    -dzemy,marmolady,powidla,galaretki,owoce kandyzowane
    8.produkty kiszone
    -technologia i otrzymywanie kapusty i ogorkow kiszonych
    9. wady kapusty i ogorkow kiszonych i przyczyny powstawania
    10.zabiegi pielegnacyjne w czasie kiszenia kapusty
    11.napoje,podzial
    12.produkcja soku zageszczonego z jablek
    13. sok jablkowy
    -metody odtwarzania
    14.susze owocowe i warzywne
    -dynamika i metody suszenia
    15.pomidor jako surowiec w przetworstwie
    -charakterystyka surowca do przetworstwa
    -produkcja soku pomidorowego
    -prod.przecieru pomid.
    -prod. koncentratu i suszu pomid.
    16.zywnosc mrozona
    -metody mrozenia
    -zalety i wady zywnosci mrozonej
    -cewle i rodzaje blanszowania
    17.technologia win
    -etepy produkcji
    -wady i choroby win
    -zabiegi pielgnacyjne
    -technolgia win szampanskich
    18.soja i produkty sojowe
    -koncentrat i izolat sojowy
    -technolologia toffu,miso i natto
    19.wykorzystanie produktow ubocznych przemyslu owocowo-warzywnego


    wylosowanych bedzie 5 pytan..numer i co obowiazuje pod danym tematem napisalam wyzej



    produkcja soku zageszczonego z jabłek, sok jabłkowy - metody odtwarzania

    produkcja soku i przecieru pomidorowego

    koncentrat i izolat sojowy, technologia toffu, miso, natto

    produkty uboczne

    jak ktos ma to może pomoze?? bo tego nie ma w materiałach

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • zabaxxx26.xlx.pl